banner 1300

Wie is Chiara Design?

Chiara Design is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby van Carolien Remkes.
Sinds 18 februari 2004 bestaat Chiara Design officieel (ook voor de kvk).

Hoe is de naam Chiara Design ontstaan:                                                                                    

In 2004 heb ik de knoop doorgehakt om naast mijn werk een eigen bedrijf te beginnen, aangezien ik een bedrijf wilde beginnende met een C (net zoals Carolien) ben ik gaan googlen op namen, zo kwam ik de naam Chiara tegen, welk beroemd betekent, dus ik dacht een beroemd design zou ik graag in de toekomst willen zijn, zo is Chiara Design geboren.

Sindsdien maak ik onder de naam Chiara Design diverse sieraden en verkoop ik benodigdheden hiervoor, deze hobby is op een laag pitje gezet maar zeker niet weg.
Tevens worden er sinds 2014 teksten in de vorm van diverse artikelen aangeboden, dit is een hele nieuwe tak van sport maar zeker geen vervelende en wordt met veel plezier beoefend. Zo kan je denken aan het bedrukken van kleding, mooi home accessoires en nog veel meer leuke dingen waar je teksten/plaatjes op kan bedrukken of beplakken.

Chiara Design vind je op de 2e Graaf van Hollanddijk 26, 4125 TJ te Hoef en Haag (gemeente Vianen).

Ingeschreven onder kvk-nr. 30194088.
BTW-nr. 189873383B01

Zo nu heb je een kleine indruk van Chiara Design.

Navigatie:
Contactinformatie: